Ozdobný bezlepkový frgál - Mák

Náš ozdobný bezlepkový frgál s mákovou náplní je nejen lahodným dezertem, ale i estetickým zážitkem pro vaše smysly. Každý kousek tohoto frgálu je pečen s láskou a péčí, s důrazem na chuťovou kvalitu i vizuální přitažlivost. Máková náplň, bohatá na aroma, se skvěle snoubí s křehkým těstem, které je zdobeno dekorativními prvky. Tento frgál je pro ty, kteří ocení nejen chuťovou, ale i vizuální harmonii.

Dostupnost Skladem
220 Kč
Ozdobný bezlepkový frgál - Mák

Hmotnost: 550 g


Složení:

Bezlepková směs {Bezlepkový pšeničný škrob, bramborový škrob, zahušťovadlo (E464, E415), sušený vaječný bílek, emulgátor (E471, E322 - sójový, E481, E475), psyllium, rýžový škrob, přírodní vanilkové aroma, přírodní citronové aroma s dalšími přírodními aromaty, enzymy, barvivo (E160a)}, pitná voda, cukr, vejce, rostlinný olej (země původu ČR), pekařské droždí, přírodní citronové aroma, sůl.
Náplň: Maková náplň (mák tepelně upravený (40 %), rýžová mouka, kukuřičný glukózový sirup). Tvaroh (43 %), (mléko, mlékařská kultura, syřidlo), tvarogen {zahušťovadlo (modifikovaný škrob)}, rozinky. Povidla slazená ze švestek a jablek (min. 12 %) (glukózo-fruktózový sirup, švestkové pyré, jablečný koncentrát, pšeničná vláknina, karamel, zahušťovadlo: pektiny, alginan sodný, skořice), ovocná náplň s meruňkami (min. 12 %), (meruňky, zahuštěné meruňkové pyré, zahušťovadlo (E418); ovocná náplň s malinami (min. 12 %), (malina, jablečné pyré, koncentrát z černé mrkve.
Drobenka: Jáhlová mouka, pohanková mouka, tuk {rostlinné oleje (palmový, řepkový), regulátor kyselosti (E330), konzervant (E202), barvivo (E160b)}, aroma. Karob.
Může obsahovat stopy ořechů a mandlí.


Alergenní složky jsou ve složení vyznačené tučným písmem.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Frgály
PVH: ve 100 g upečeného výrobku::
Energetická hodnota: 1344,4 kJ
Energetická hodnota:: 321,6 kcal
Tuky:: 12,5 g
z toho nas. mastné kyseliny:: 2,4 g
Sacharidy:: 46,1 g
z toho cukry:: 25,3 g
Vláknina:: 3,5 g
Bílkoviny:: 4,6 g
Sůl:: 0,4 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: