Ozdobný bezlepkový frgál - Mák
Náš ozdobný bezlepkový frgál s mákovou náplní je nejen lahodným dezertem, ale i estetickým zážitkem pro vaše smysly. Každý kousek tohoto frgálu je pečen s láskou a péčí, s důrazem na chuťovou kvalitu i vizuální přitažlivost. Máková náplň, bohatá na aroma, se skvěle snoubí s křehkým těstem, které je zdobeno dekorativními prvky. Tento frgál je pro ty, kteří ocení nejen chuťovou, ale i vizuální harmonii.
Hmotnost: 550 g
Složení:
Bezlepková směs {Bezlepkový pšeničný škrob, bramborový škrob, zahušťovadlo (E464, E415), sušený vaječný bílek, emulgátor (E471, E322 - sójový, E481, E475), psyllium, rýžový škrob, přírodní vanilkové aroma, přírodní citronové aroma s dalšími přírodními aromaty, enzymy, barvivo (E160a)}, pitná voda, cukr, vejce, rostlinný olej (země původu ČR), pekařské droždí, přírodní citronové aroma, sůl.
Náplň: Maková náplň (mák tepelně upravený (40 %), rýžová mouka, kukuřičný glukózový sirup). Tvaroh (43 %), (mléko, mlékařská kultura, syřidlo), tvarogen {zahušťovadlo (modifikovaný škrob)}, rozinky. Povidla slazená ze švestek a jablek (min. 12 %) (glukózo-fruktózový sirup, švestkové pyré, jablečný koncentrát, pšeničná vláknina, karamel, zahušťovadlo: pektiny, alginan sodný, skořice), ovocná náplň s meruňkami (min. 12 %), (meruňky, zahuštěné meruňkové pyré, zahušťovadlo (E418); ovocná náplň s malinami (min. 12 %), (malina, jablečné pyré, koncentrát z černé mrkve.
Drobenka: Jáhlová mouka, pohanková mouka, tuk {rostlinné oleje (palmový, řepkový), regulátor kyselosti (E330), konzervant (E202), barvivo (E160b)}, aroma. Karob.
Může obsahovat stopy ořechů a mandlí.
Alergenní složky jsou ve složení vyznačené tučným písmem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Frgály |
---|---|
PVH: ve 100 g upečeného výrobku:: | |
Energetická hodnota: | 1344,4 kJ |
Energetická hodnota:: | 321,6 kcal |
Tuky:: | 12,5 g |
z toho nas. mastné kyseliny:: | 2,4 g |
Sacharidy:: | 46,1 g |
z toho cukry:: | 25,3 g |
Vláknina:: | 3,5 g |
Bílkoviny:: | 4,6 g |
Sůl:: | 0,4 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.