Bezlepkový frgál s malinovou náplní

Bezlepkový frgál s malinovou náplní bez laktózy

Náš bezlepkový frgál s malinovou náplní spojuje tradiční recepturu valašského koláče s moderním bezlepkovým pojetím. Tento frgál nabízí jemné a nadýchané těsto naplněné svěží malinovou náplní, která je bohatá na autentickou ovocnou chuť. Malinová náplň, plná šťavnatých a sladkokyselých tónů, dokonale kontrastuje s jemným těstem, čímž vytváří neodolatelný dezert vhodný pro každou příležitost. Pečený z kvalitních surovin bez lepku a bez umělých barviv a konzervantů, náš malinový frgál je ideální volbou pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu, ale nechtějí se vzdát tradičních chutí. Tento koláč je perfektní pro rodinné oslavy, speciální příležitosti nebo jako sladká pochoutka během dne.

Dostupnost Skladem
175 Kč
Bezlepkový frgál s malinovou náplní

Hmotnost: 500 g


Složení:

Bezlepková směs {Bezlepkový pšeničný škrob, bramborový škrob, zahušťovadlo (E464, E415), sušený vaječný bílek, emulgátor (E471, E322 - sójový, E481, E475), psyllium, rýžový škrob, přírodní vanilkové aroma, přírodní citronové aroma s dalšími přírodními aromaty, enzymy, barvivo (E160a)}, pitná voda, cukr, vejce, rostlinný olej (země původu ČR), pekařské droždí, přírodní citronové aroma, sůl.
Náplň: Ovocná náplň s MALINAMI (glukózo-fruktózový sirup, malina, jablečné pyré, modifikovaný škrob, koncentrát z černé mrkve, zahušťovadlo (E418).
Drobenka: Jáhlová mouka, pohanková mouka, tuk {rostlinné oleje (palmový, řepkový), regulátor kyselosti (E330), konzervant (E202), barvivo (E160b)}, aroma.
Může obsahovat stopy ořechů a mandlí.

Zvýrazněné složky ve složení jsou alergeny.

Výrobek je balen v ochranné atmosféře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Frgály
Hmotnost: 0.5 kg
PVH: ve 100 g upečeného výrobku::
Energetická hodnota: 1086,1 kJ
Energetická hodnota:: 260 kcal
Tuky:: 8,5 g
z toho nas. mastné kyseliny:: 2,0 g
Sacharidy:: 42 g
z toho cukry:: 19,9 g
Vláknina:: 1,2 g
Bílkoviny:: 2,4 g
Sůl:: 0,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: