Bezlepkový frgál - povidlova mřížka
Náš bezlepkový frgál s povidlovou mřížkou nabízí autentickou chuť tradičního valašského koláče v moderní bezlepkové verzi. Bohatá povidlová náplň je umně protkána mřížkovým vzorem jemného těsta, což vytváří harmonii sladkosti a jemné textury, kterou ocení každý milovník klasických chutí. Pečený z kvalitních surovin bez lepku, náš frgál je vhodný pro celiaky a všechny, kteří si chtějí vychutnat tradiční chuť bez kompromisů. Povidlová náplň přináší hlubokou a autentickou chuť, která spolu s jemným těstem tvoří dokonalý koláč pro jakoukoliv příležitost. Mřížkový vzor nejen vylepšuje vzhled frgálu, ale také zajišťuje rovnoměrné pečení a příjemnou texturu.
Hmotnost: 450 g
Složení:
Bezlepková směs {Bezlepkový pšeničný škrob, bramborový škrob, zahušťovadlo (E464, E415), sušený vaječný bílek, emulgátor (E471, E322 - sójový, E481, E475), psyllium, rýžový škrob, přírodní vanilkové aroma, přírodní citronové aroma s dalšími přírodními aromaty, enzymy, barvivo (E160a)}, pitná voda, cukr, vejce, rostlinný olej (země původu ČR), pekařské droždí, přírodní citronové aroma, sůl.
Náplň: Tvaroh (43 %), (mléko, mlékařská kultura, syřidlo), tvarogen {zahušťovadlo (modifikovaný škrob)}, rozinky. Povidla slazená ze švestek a jablek (glukózo-fruktózový sirup, švestkové pyré, jablečný koncentrát, pšeničná vláknina, karamel, zahušťovadlo: pektiny, alginan sodný, skořice).
Drobenka: Jáhlová mouka, pohanková mouka, tuk {rostlinné oleje (palmový, řepkový), regulátor kyselosti (E330), konzervant (E202), barvivo (E160b)}, aroma.
Může obsahovat stopy ořechů a mandlí.
Zvýrazněné složky ve složení jsou alergeny.
Výrobek je balen v ochranné atmosféře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Frgály |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
PVH: ve 100 g upečeného výrobku:: | |
Energetická hodnota: | 1236,7 kJ |
Energetická hodnota:: | 295,9 kcal |
Tuky:: | 9,6 g |
z toho nas. mastné kyseliny:: | 2,2 g |
Sacharidy:: | 45,5 g |
z toho cukry:: | 21,1 g |
Vláknina:: | 1,9 g |
Bílkoviny:: | 5,1 g |
Sůl:: | 0,6 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.